Het team

Naast Dhr. Willem Laarman als eigenaar is er een allround/ volwaardig team in het bedrijf werkzaam.

Remco Elfering als receptionist is verantwoordelijk voor De balie en magazijn werkzaamheden worden verricht door onze receptionist, die u daardoor ook meestal telefonisch te woord zal staan. Een afspraak maken kan heel eenvoudig online via deze site, maar u kunt natuurlijk ook bellen naar nummer 0546-672709 of een e-mail sturen naar infoatautolaarman [dot] nl

1e Service monteur en APK keurmeester Jannes Ekkelenkamp is belast met specifieke technische zaken als revisie en tevens verantwoordelijk voor software diagnostiek. Daarnaast is er in de werkplaats onze 1e service monteur en APK-keurmeester werkzaam, die naast alle technische zaken, vooral ook de software diagnostiek als specialisatie heeft.

2e Service monteur Martin Jansen verricht naast dagelijkse alle voorkomende technische werkzaamheden met name ook de service-inspecties.  

Wij hebben een vaste transporteur die belast is met ophaalservice en vervoersdiensten bij defecten of schade aan uw BMW of bij het importeren van een BMW uit het buitenland.